Внимание! The Beast се завърна, по-мощен от всякога.

Внимание! The Beast се завърна, по-мощен от всякога.

Внимание! The Beast се завърна, по-мощен от всякога.

 

Най-продавания ударен гайковърт на ½“ „The Beast“ на Rodcraft получи своя ъпгрейд.

 

Rodcraft въвежда ново въплъщение на The Beast, бестселъра на ½ "ударен гайковърт предназначен за сервизи за смяна на гуми и обслужване на превозни средства. Новия The Beast е кулминацията от всички познания и натрупан опит на Rodcraft в проектирането и разработването на пневматични инструменти.

Напълно реконструиран по отношение на дизайна, характеристиките и спецификациите на материалите, този нов ударен гайковърт предлага по-добър баланс, по-голяма трайност и комфорт на оператора от всякога.

 

Предлагайки водещ на пазара въртящ момент от 1300 Nm, The Beast може да осигури достатъчно въртящ момент, за да разглобява двигатели, спирачки, трансмисии и ходова част. Той все още е най-мощният инструмент на пазара. Оборудван е със стоманен ударен механизъм SN 415 с два удара в един оборот и нов, здрав лек стоманен мотор, който осигурява висока мощност без добавяне на тегло на инструмента. Също така разполага с 360 ° въртяща се захранваща бърза връзка за въздух за оптимална ергономичност.

 

По-здрав от предишната си версия, алуминиевия корпус и подсилен заден капак осигуряват защита срещу удар и триене, допълнително корпусът е устойчив на химикали.

 

Новият дизайн съчетава комфорт и голяма ергономичност с комбинирана дръжка, изработена от пресован TPR материал осигуряваща сцепление за перфектно управление и контрол на мощността с една ръка. С три позиции на завиване и една на пълна мощност на развиване, този контрол на мощността позволява на оператора да оптимизира работата си с лекота.

 

Комбинацията от издръжливост и ергономичен дизайн правят The Beast подходящ за използването му във всички направления при обслужване на превозни средства. Всички задачи могат да бъдат изпълнени по-лесно и бързо, благодарение на високата мощност и ефективността на гайковърта. Освен това, превъзходният контрол на мощността и способността да издържа на повтарящи се интензивни натоварвания правят The Beast идеален за специализирани приложения като сервизи за смяна на гумите.

 

Подробности можете да намерите тук: http://autoservice.autotech.bg/bg/pnevmatichen-udaren-gaykovert-rodcraft-rc2277-new-1030

 

Галерия снимки