Уважаеми Клиенти и Партньори

Уважаеми Клиенти и Партньори

Уважаеми Клиенти и Партньори,

 

философията на екипа на "Аутотех Груп" ООД винаги е била да предлага на клиентите, които ни гласуват доверие, само качествено оборудване за автосервизи от водещи европейски производители. Това оборудване се характеризира с висока надеждност, дълъг експлоатационен живот, ергономичност, ниски оперативни разходи и бърза реакция при доставката на резервни части и консумативи. И не на последно място, поддържането на резервни части за най-малко 25 години, гарантира дълго време качествена поддръжка. Интересите на клиентите винаги са били водещи при избора на доставчик.

 

За съжаление, пазарът се залива с ниско качествено автосервизно оборудване, най-често с произход от далечния изток. Пристигащо директно или завоалирано под формата на европейски бранд. Най-често то не притежава CE-сертификат, не отговаря на изискванията за качество за изработка на конструкцията, електрическата инсталация и компонентите, вложени в неговото производство. Мерки за безопасност, документация, изисквания за монтаж и изисквания за фундамента липсват или са непълни. Водеща е само ниската цена, а безопасността на персонала е изоставена на втори план. Да си признаем най-лесно е да обвиним, че някой регулаторен орган в държавата не си е свършил работата - до някъде и това е вярно:

 

Пример: Ще сравниме най-разпостранения автосервизен подемник от тип двуколонен било то електро-механичен или електро-хидравличен и един асансьор. Асансьора е надзорно съоръжение, тъй като превозва хора а автосервизния подемник, под който стои механника и ремонтира вашия автомобил не подлежи на подобен тип регламент. Не ясно кой и кога е преценил, че безопасността и живота на този човек е без значение. А примерите за нещастни случаи не са малко.

 

 

Продажбата никога не е била самоцел и ние винаги се стремим да предоставим подробни данни за оборудването, което предлагаме, за да може клиентът да вземе информирано решение. За нас продажбата не е край а начало на нашите взаимоотношения.

 

Екипът на Аутотех Груп ООД е изграден от подготвени специалисти с дълъг опит в продажбите и поддръжката на автосервизно оборудване, преминали подробна техническа подготовка в заводите производители. Стремежът на компанията е да предложим на клиентите си качествен краен продукт.

 

От екипа на Аутотех Груп ООД