TEXA S.p.A представи на Automechanika Frankfurt 2016 най-новото поколение операционна система IDC5

TEXA S.p.A представи на Automechanika Frankfurt 2016 най-новото поколение операционна система IDC5

TEXA S.p.A представи на Automechanika Frankfurt 2016 най-новото поколение операционна система IDC5 за диагностични уреди на TEXA. Благодарение на значителни подобрения в кода, новият софтуер е по-бързо от всякога и гарантира много по-бърза комуникация с модулите за управление на превозните средства от всякакъв тип. Графичният интерфейс на IDC5 е проектиран със съвременен дизайн, опростен с по-интуитивни процедури за поддръжка и ремонт. Новата подредба на менютата ви позволява да преминете бързо през всички налични възможности, без да се налага да се променя страницата. С едно докосване можете да увеличите функциите, които искате.

Изключително полезна функция " Interactive Wiring Diagrams " дава възможност да се разгледат подробно електрически схеми, използваки анимации на устройствата на системата и интерактивна карта, генерирана да покаже сигнални потоци към и от контролните звена. Друга нова функция ви позволява да преглеждате и управлявате параметрите на превозното средство. Те дори могат да бъдат показани в графичен вид и може да се филтрира с помощта на текстови търсения или чрез избиране на тези, към които има интерес.

IDC5 се развива непрекъснато и е отворен към нови технологии, които биха се появили в близко бъдеще, например гласова активация на функциите на диагностичните уреди.

 

Разгледайте обновената продуктова гама на TEXA: 

http://autoservice.totaltrade.bg/bg/texa-8c

 

Галерия снимки