Екипa на АУТОТЕХ ГРУП представя на вашето внимания SONIC!

Екипa на АУТОТЕХ ГРУП представя на вашето внимания SONIC!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SONIC е много опитен специалист в разработването и производството на професионални ръчни инструменти и колички. С натрупаното ноу-хау и опит, фирмата печели все по-голяма репутация на своите качествени инструменти за ремонт на автомобили и свързаните с тях продукти.

 

Фирмата е много горда със своя екип за научноизследователска и развойна дейност, който се състои от талантливи експерти с изобилие от ноу-хау за улесняване и по-ефективна работа на авторемонта. Sonic е специализирана в своите уникални пълни системи за съхранение на инструменти, включена е широка гама от колички и топ-кутии. Sonic ви предлага много ефективност чрез уникалните проектирани системи за съхранение на инструменти. Пълната гама от инструменти и стилажни системи за магазини, качество - ценови диапазон, позиции на склад, след продажбено обслужване, глобално покритие, маркетинг, ефективност и гаранция са основни линии в SONIC

 

Sonic има за цел да постигне най-доброто качество, функции и производителност на своите продукти, така че да обслужва най-добре своите глобални клиенти. Конкурентните инструменти на фирмата са много популярни сред професионалните потребители по целия свят.

 

Пробив, растеж и бъдеще!

Можем да кажем с основателна причина, че Sonic сега прави пробив в световния пазар, особено на германския пазар. Понастоящем Sonic е представена в 62 държави. Развитието от последните години е огромно. Най-важното: Volkswagen AG взе решение да направи Sonic свой глобален партньор! Освен това разширихме складовите и офис помещение с над 8000 квадратни метра.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новите колички за инструменти S7, S9, S12, S15 и топ9 S9 са огромен успех. Все повече клиенти преминават към Sonic Equipment. Сътрудничеството с Volkswagen доказва, че сме направили всичко както трябва. Също и други производители и търговци на автомобили са наясно с това.

 

Много от нашите дистрибутори увеличиха продажбите си на продукти на Sonic, особено Швеция, Норвегия, Холандия, Белгия, Франция и дори Германия. В Германия в момента се прави голям скок напред. Това, наред с други неща, е резултат от решението на Volkswagen за Sonic, много съобщения за пресата в списания, разпространение на брошури и листовки на Sonic в различни списания, ясна нова страница на Sonic (уебсайтът се подобрява ежедневно), най-вече продуктът гарантира за себеси! Най-доброто съотношение цена - производителност. Искаме отново да уточним, че Sonic не е най-евтиният производител на пазара, качеството е нашият ясен приоритет, а не само цената! Изберете отбора победител и се подгответе за бъдещето!

 

Sonic Warranty – Гаранция за качество.

Гаранционните условия са важен признак за качеството на изработка за всеки клиент.

Sonic предлага на своите кленти законова гаранция Sonic Warranty за период от 10 години.