Диагностика на автомобилни гуми - Easy Tread от BEISSBARTH GMBH

Диагностика на автомобилни гуми - Easy Tread от BEISSBARTH GMBH

Beissbarth  представя Easy Tread - Диагностичен уред за измерване дълбочината на протектора на автомобилни колела с върхова технология.

Гумите са единствените точки за контакт между превозно средство и пътната настилка. Качеството на тази връзка определя каква е безопасноста на превозното средство при ускорение и спиране, особено по време на аквапланинг.

Транспортни регулатори в различните държави от общността вече са за увеличаване на минималната изискуема дълбочина на протектора на гумите, в съответствие с общите усилия за намаляване на пътнотранспортните произшествия.

Неравномерно износване на протектора дава ясна индикация, че сервиза трябва да инспектира износването на гумите, така и да предложи реглаж на геометрията на автомобила. Всичко това води да повишаване на безопасноста и удовлетвореността на клиентите.

Easy Tread е необходимо оборудване за приемните помещения на сервизите, като подобрява процеса и пести време за инспекция на превозното средство.

Всички 4 колела се измерват много бързо и дори преди шофьорът да слезе от превозното средство, резултатите от измерванията вече са на разположение на приемчика. Резултатите могат да бъдат съхранени и по този начин да са винаги на разположение. Тези резултати дават бърза информация на приемчика относно съзтовнието на превозното средство.

 

Галерия снимки