ADAS Решения за калибриране на видео камери и радари за автомобили и камиони

ADAS Решения за калибриране на видео камери и радари за автомобили и камиони

ADAS Решения за калибриране на видео камери и радари за автомобили и камиони.

Сред многобройните електронни системи, с които за оборудвани съвременните превозни средства, нарастващо значение се отделя на Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), като подпомагане при паркиране, насочване при движение в лентата и помощ при аварийно спиране.

С оглед на това TEXA разработи "комплект за калибриране на видеокамери", съставен от няколко таргета, разделени по марки, които в комбинация с диагностичния уред на TEXA позволява правилно калибриране на сензорите, които са част от тези системи.

 

KIT ADAS CAR

Благодарение на своята "модулна" архитектура, решенията на TEXA ви позволяват да създадете най-добрата комбинация от калибриращи таргети въз основа на вашите професионални нужди.

Софтуерът осигурява инструкции чрез вградени помощни файлове, за да осигури правилното позициониране на таргета и стъпка по стъпка да ви напътства през всички етапи от процеса на калибриране.

Помощните инструкции са специфични за всяка марка / модел, които се използват за позициониране на таргетите (включително височината на таргета, разстоянието от автомобила, подравняването и т.н.).

За да предостави възможно най-добрата поддръжка на механика по време на калибрирането, TEXA разработи и ADAS, конкретно приложение, което опростява избора на правилното превозно средство и на специфичната електронна система, която трябва да бъде калибрирана, като предлага директен достъп до функциите:

АВТОМАТИЧНИ КАЛБИРАНЕ НА РАДАР

ВИДЕО КАМЕРА / ПАРК АСИСТ

Можете да активирате тези приложения, като просто влезете в виртуалния магазин TEXA APP.

 

KIT ADAS TRUCK

Комплектът ADAS вече е достъпен и за товарни автомобили. Решението на TEXA осигурява точна и прецизна работа на Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), която включва:

- Система за оптично управление (механична калибрационна греда и лазерна глава). Това е необходимо, за да се гарантира правилното нивелиране и калибриране на радарите, произведени от WABCO TRW и TRW / Knorr.

- Калибриращи таргети подходящи за калибриране на камери на широка гама от производители.

IDC5 позволява извършване на процедурите за калибриране и предоставя подробни инструкции за извършване на всички операции, които изискват използването на калибрационната греда или конкретни таргети, чрез технически бюлетини и диагностична помощ, които са специфични за всяка марка / модел.

Комплекта PREMIUM TRUCK ADAS включва и комплект лазерни измервателни глави и адаптер за огледало WABCO. Огледалото WABCO се предлага като опция.

 

Подробна иформация относно продуктите на TEXA ADAS можете да намеритет тук:

http://autoservice.autotech.bg/bg/resheniya-za-kalibrirane-na-videokameri-adas-222c

 

Галерия снимки